If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
вчера и налях кастрол едж турбодизел 10 -40 4.2 литра
alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
Тази ми е точно това което искам, липсва само релсата на таван...
Някакво мнение за нея?
Километрите едва ли са реални, но това не е нещо ново...
Между другото - тия релси подлежат ли на допълнителен монтаж - т.е. ако се купи кола без, могат ли да се сложат ако се намерят от някоя ударена?
Щото при 156 знам че е доста трудна задача.
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Някакво мнение за нея?
Между другото - тия релси подлежат ли на допълнителен монтаж - т.е. ако се купи кола без, могат ли да се сложат ако се намерят от някоя ударена?
Явка, вземи си някоя напудрена с екстри. И без това ще я караш ХХ месеца, по-добре да е малко по-рошава.
Тази е все едно да си вземеш БМВ на 4х4.
Хубава, ама винаги ще ти липсва нещо по-така.
Ми аз баш супер напудрена искам...
Ама няма избор, та затова питам и малко или много съм готов на компромиси с дребни неща, ама с кожата и цвета - не.
Плана ми е да поживеем с тая кола около 5 години заедно, та съм готов да инвестирам прилична сума - нещо колкото ти се разкеши за бимъра.
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Някакво мнение за нея?
Релсите не подлежат на монтаж,т.е.подлежат вероятно,но ще е доста трудоемко.Аз имам оригинални напречни греди на Алфа Ромео за 159 за монтаж без релси,ако продам мойта без тях/защото последният човек който я гледа,се интересуваше от тях/,може ти да си им новия собственик.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Релсите не подлежат на монтаж,т.е.подлежат вероятно,но ще е доста трудоемко.Аз имам оригинални напречни греди на Алфа Ромео за 159 за монтаж без релси,ако продам мойта без тях/защото последният човек който я гледа,се интересуваше от тях/,може ти да си им новия собственик.
Иййй тия релси....аз ги имам ама не ми аресват....все едно гледам шейна наопъки.....
Comment